Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/tarnokikozert/web/modules/mod_jm_pagetitle/tmpl/default.php on line 19

Raklappadok az ovikba

Egy-egy gyerekeknek, illetve felnőtteknek készült padot szállított ki a Tárnoki Köz-Ért Kft. a Mesevár Óvoda Templom utcai két épületébe. Hasonló ülőalkalmatosságok kerültek és kerülnek majd a többi óvodába, illetve az Idősek Otthona kertjébe is.

Mint arról már korábban beszámoltunk, a településüzemeltetési cég a belügyminiszter új típusú közfoglalkoztatási programok kidolgozására kiírt pályázatán III. helyezést ért el a köztéri raklapbútorok gyártásáról szóló projektjével, amely olcsó, környezetkímélő, hisz újrahasznosított anyagokat használ fel, és viszonylag rongálásbiztos alternatíva a köztéri padok esetében.

A több mint 200 pályázó közül harmadik helyen végzett mintaprogram megvalósításában többféle „modell” készül. Elsőként a gyermekintézmények kaptak alacsonyabb és magasabb padokat, amelyek meglehetősen robosztusak, a gyerekek nyugodtan mászkálhatnak rajtuk.


Magasabb padokat, illetve asztalokat az Idősek Otthona kertjében is elhelyeznek, illetve már tervezik a Művelődési Ház udvarára szánt pihenőbútorokat is.


Hodák Zsolt, ügyvezető: „A téli időszakban több munkatársunk számára jelent majd elfoglaltságot a raklapbútorok gyártása. Egyelőre az intézményeket és a közterületeket látjuk el, de távlati célunk, hogy a tárnoki portákon is egyre több helyen a mi kerti bútoraink legyenek. Ehhez persze kevésbé robosztus modelleket fejlesztünk ki.”

Rólunk

A Tárnoki Köz-Ért Településüzemeltetési és Vagyongazdálkodási Kft. 2009. december 30-án alakult Tárnok Nagyközség Önkormányzatának 309/2009. (XII.17.) számú határozata alapján. Az alapítói cél az volt, hogy a Kft. bevételorientált piaci gazdálkodó szervezetként működve lássa el a településüzemeltetési alaptevékenységet.

Bővebben...

Hírek

Elérhetőség

Tárnoki Köz-Ért Településüzemeltetési és Vagyongazdálkodási Kft.
2461 Tárnok, Dózsa György út 148.
Postacím: 2461 Tárnok, Pf. 11.

Mobiltelefon: 06-20-934-9506

telepulesuzemeltetes@tarnok.hu

JoomlaMan