Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/tarnokikozert/web/modules/mod_jm_pagetitle/tmpl/default.php on line 19

Zárul a mintaprogram

Február végén zárul az a mintaprogram, amelynek keretében a Tárnoki Köz-Ért Kft. raklapból készített utcabútorokat helyezett el egyebek mellett az óvodák kertjében.


Mint arról hírt adtunk, 2014 tavaszán a településüzemeltetési cég a Belügyminisztérium új típusú közfoglalkoztatási programok kidolgozására kiírt pályázatán dobogós helyen végzett, raklapokból készítendő közcélú bútorok gyártására.


A cég a mintaprogramban 5 fő közfoglalkoztatott számára adott munkalehetőséget, megvásárolt néhány olyan faipari kisgépet, amely a gyártáshoz elengedhetetlen volt és elkészítette néhány utcabútor mintapéldányát, a leírásukkal együtt.


A mintapéldányok alapján az óvodákba a gyerekek számára alacsonyabb, a felnőtteknek pedig magasabb padokat készítettek – olyanokat, amelyeket azzal sem lehet elnyűni, ha folyamatosan másznak, tornáznak rajta a gyerekek.

A művelődési házba olyan asztalok és padok kerültek, amelyek az udvaron biztosítanak kényelmes beszélgetési helyszínt az odalátogatók számára, tavasszal pedig az Idősek Otthona kertjében kerülnek az újrahasznosított anyagból készült kültéri bútorok.


A raklapbútorok gyártását a mintaprogram lezárását követően is folytatni kívánja Tárnoki Köz-Ért Kft., hosszabb távú tervük, hogy lakossági igényeket is ki tudjanak elégíteni.

Rólunk

A Tárnoki Köz-Ért Településüzemeltetési és Vagyongazdálkodási Kft. 2009. december 30-án alakult Tárnok Nagyközség Önkormányzatának 309/2009. (XII.17.) számú határozata alapján. Az alapítói cél az volt, hogy a Kft. bevételorientált piaci gazdálkodó szervezetként működve lássa el a településüzemeltetési alaptevékenységet.

Bővebben...

Hírek

Elérhetőség

Tárnoki Köz-Ért Településüzemeltetési és Vagyongazdálkodási Kft.
2461 Tárnok, Dózsa György út 148.
Postacím: 2461 Tárnok, Pf. 11.

Mobiltelefon: 06-20-934-9506

telepulesuzemeltetes@tarnok.hu

JoomlaMan